Breaking down is waking up 

A dialogue about psychosis 

Door middel van kunst wil ik vormgeven aan psychotische ervaringen. Kunst is communicatie. Er vindt altijd een uitwisseling plaats. Een dialoog tussen de kunstenaar en zijn publiek. Het kunstwerk is de bemiddelder. Kunst kan vragen oproepen en leiden tot naar een dialoog over een bepaald onderwerp. Kunst kan ook ingezet worden om de dialoog over een bepaald onderwerp te verdiepen. Omdat ik mij af vraag op welke manier ik door middel van kunst vorm kan geven aan een dialoog over psychose, zal ik mij binnen dit onderzoek verdiepen in het vormgeven aan dialogen en het onderwerp psychose. 

Mijn dialoog over psychose zal ik op twee verschillende manieren vormgeven. Bij de ene manier bestaat het kunstwerk al en dit leidt naar een dialoog. Bij de tweede manier vindt er eerst een dialoog plaats en daaruit resulteert een kunstwerk.

Mijn doel is om door middel van de verschillende dialogen een zo breed mogelijk beschouwing van psychose te verzamelen. Deze verschillende beschouwingen zullen tot eindelijk na te lezen zijn in een brochure.

 
 

Andere Werken 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now