Ruimte

voor

Kwetsbaarheid 

Noortje van Gestel Theaterfotografie
 

ProjectOmschrijvin

Project 1 : Een dialoog - artiestieke onderzoek over de spirtuele kant van psychose

Deel 1

Een voorstelling met de disciplines dans, videoanimaties en live muziek over psychose zal in eerste instantie aan deskundigen, naasten, onrechtstreeks getroffenen en spirituelen getoond worden. Naar elke voorstelling vindt een dialoog plaats. De resultaten van de dialogen zullen objectief gedocumenteerd worden. Naar aanleiding daarvan zal de voorstelling herwerkt worden. De herwerkte versie zal opnieuw getoond worden aan een divers publiek, waarin hopelijk ook alle doelgroepen bij elkaar komen. Aansluitend vindt weer een dialoog plaats. De uitkomsten van de dialogen worden vastgehouden in een broschure. 

 

Deel 2

Deel 2 van het project zal een  dialoog tussen alle doelgroepen samen, alle andere geïnteresseerden en andere kunstenaars zijn. De dialoog over de uitsprak psychose- a way of perception? Mental disease or healing? zal verdiept worden in een creatief maakproces. Dat betekend de dialoog zal vorm gegeven worden door middel van kunst. Er zal dus een maatschappelijke kunstproduct gemaakt worden van naasten, deskundigen, onrechtstreeks getroffenen, spirituelen en kunstenaars uit verschillende disciplines.

 

Project 2:‘Twee dagen voor kwetsbaarheid’

Als afsluiting van dit project willen Hanna-Lina en Donald twee dagen voor kwetsbaarheid organiseren. Op deze dagen zal de eerste interdisciplinaire voorstelling te zien zijn en het kunstproduct uit het tweede deel van het project. Verder zal Donald zijn expositie over autisme laten zien.

Hanna-Lina en Donald hebben alvast enkele kunstenaars en geïnteresseerden benaderd die graag willen meewerken aan deze dagen en hun kusnt willen laten zien. 

Verder zou het ontzettend mooi zijn als, naast de professionele kunstenaar, ook kunst van getroffenen, naasten, spirituelen en deskundigen op deze dagen voor kwetsbaarheid geëxposeerd zou kunnen worden.

 

Andere Werken 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now